Sem Vastgoed Tot uw dienst
Specialisatie: verkoop van onroerend goed telefoon

 

Huis verkopen in de buurt van Gent

 

Persoonlijke begeleiding

Kennis van de regio

7/7 bereikbaar

 

Wilt u een huis verkopen in de omgeving van Gent en ziet u door de bomen van vastgoedmakelaars en immokantoren het bos niet meer? Sem Vastgoed, gevestigd te Lembeke, helpt u graag verder. Als ervaren vastgoedmakelaar en kenner van de regio garanderen wij u de beste begeleiding en prijs voor het verkopen van uw woonst in de buurt van Gent. U zal het u niet beklagen!

Heeft u een professionele vastgoedmakelaar nodig?

Contacteer ons

 

De juiste begeleiding bij het verkopen van uw huis in de omgeving van Gent

Een huis verkopen is een ingewikkeld proces, maar met de hulp van de juiste makelaar wordt het een fluitje van een cent. Ons immokantoor gevestigd te Lembeke heeft tonnen ervaring met het verkopen en verhuren van huizen in de omgeving van Gent. Wij weten wat er speelt op de markt en weten dus wat de beste prijs voor uw woning is. Bovendien bieden wij een persoonlijke begeleiding van a tot z: wij staan u als klant bij in alles doorheen het hele verkoopproces. Wilt u een huis verkopen in Evergem, in de buurt van Lembeke of ergens anders in de omgeving? Wij helpen u hier graag mee verder. Ook voor de verhuur van bijvoorbeeld appartementen kunt u bij ons terecht. Wij zijn met andere woorden de geschikte makelaar voor alle verkoop en verhuur in de omgeving van Gent!

 

Te koop bord - Sem Vastgoed

 

Begin de verkoop van uw woning vandaag

Wilt u uw huis in de omgeving van Gent zo snel mogelijk verkopen? Neem dan vandaag nog contact met ons op, telefonisch via 093575757 of via e-mail op info@semvastgoed.be voor een vrijblijvende afspraak. U kunt ons alle dagen van de week bereiken, ook in het weekend. Voor snelle vragen of een afspraak kunt u eveneens ons contactformulier invullen. Hopelijk tot snel!