Sem Vastgoed Tot uw dienst
Specialisatie: verkoop van onroerend goed telefoon

Huis verkopen in Evergem

 

Persoonlijke begeleiding

Kennis van de regio

7/7 bereikbaar

 

Bent u op zoek naar een vastgoedmakelaar om uw huis te verkopen in Evergem of Sleidinge? Sem Vastgoed in Lembeke is de makelaar die u zoekt. Dankzij onze ligging in de regio en onze unieke klantgerichte aanpak zijn wij de ideale vastgoedmakelaar om uw woning te verkopen. Uw huis in Evergem of Sleidinge is zo verkocht, en dit voor de beste prijs!

Heeft u een professionele vastgoedmakelaar nodig?

Contacteer ons

 

Wij helpen uw huis te verkopen in Evergem

Uw huis verkopen is niet iets wat men dagelijks doet, en dus kan het een enorm moeilijke stap lijken. Gelukkig hoeft u de verkoop van uw woning in Evergem of Sleidinge niet op uw eentje regelen. Wij zijn er om u doorheen heel het proces te begeleiden en de lastige zaken op ons te nemen. U hoeft u dus niet zelf het hoofd te breken over de verkoop van uw huis! Als immokantoor gevestigd in Lembeke zijn wij ideaal gelegen om uw woning in Evergem of Sleidinge te verkopen. Wij kennen de streek en de lokale huizenmarkt immers door en door en kunnen hier handig op inspelen. Voor alle verkoop van vastgoed in de omgeving van Gent kunt u een beroep op ons doen, net zoals voor alle verhuur van vastgoed. Wij hechten er veel belang aan om onze klanten persoonlijk te begeleiden doorheen het hele verkoopproces. Zo wordt het verkopen van uw huis in Evergem of Sleidinge heel wat gemakkelijker! Wij werken erg resultaatgericht, zodat de verkoop vlot en efficiënt verloopt. Voorbeelden van alle huizen die we al in Evergem, Sleidinge en de rest van de omgeving verkocht hebben vindt u bij onze referenties. Moest uw woning toch niet verkocht worden, dan hoeft u ons ook niet te betalen. Kortom, wij zijn de beste makelaar in Evergem om u verder te helpen!

 

Te koop bord - Sem Vastgoed

 

Contacteer ons voor een vlotte verkoop

Bent u al overtuigd om uw woning in Evergem of Sleidinge bij ons te verkopen? Wacht dan niet langer en contacteer ons vandaag nog! Bel ons via 093575757 of mail ons via info@semvastgoed.be. Wij zijn 7 op 7 bereikbaar, dus u krijgt sowieso een spoedig antwoord. U kunt uiteraard ook een afspraak maken of vragen stellen via ons handig contactformulier. Wij horen graag van u!