Sem Vastgoed Tot uw dienst
Specialisatie: verkoop van onroerend goed telefoon

Beste makelaar in Evergem

 

Persoonlijke begeleiding

Kennis van de regio

7/7 bereikbaar

 

Bent u op zoek naar de beste makelaar in Evergem? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want u heeft ze hier gevonden. Wij zijn dé vastgoedmakelaar voor Evergem, Lembeke en omstreken. Onze jarenlange ervaring, bijzondere voeling met de streek en persoonlijke aanpak maken dat de verkoop of verhuur van uw eigendom bijzonder vlot en efficiënt verloopt, en dat aan de beste prijs.

Heeft u een professionele vastgoedmakelaar nodig?

Contacteer ons

 

De beste makelaar in Evergem en omstreken

Wie op zoek gaat naar een makelaar in Evergem, stuit algauw op een enorme hoeveelheid aan immokantoren en vastgoedmakelaars. Hier de beste makelaar uitfilteren is geen gemakkelijke klus. Als u voor Sem Vastgoed kiest, zal u gegarandeerd geen spijt krijgen. Wij zorgen namelijk voor een persoonlijke begeleiding van a tot z. Wij vragen de nodige documenten voor u op, verzorgen de publiciteit voor uw pand, begeleiden de bezichtigingen, bemiddelen tussen u en potentiële kopers of huurders en stellen ten slotte de verkoop- of huurovereenkomst op. U wordt dus in alles bijgestaan. Meer info over onze diensten vindt u op een andere pagina.

 

Voor expertise in de regio zit u bij ons goed

Wij hebben ons kantoor in Lembeke, maar onze zaakvoerder is afkomstig uit Sleidinge. Wij hebben dus een grondige kennis van de regio en een enorme hoeveelheid aan ervaring met verkopen en verhuren in deze regio. Van een huis verkopen in Evergem tot een woning verhuren in Sleidinge tot een appartement verhuren in Lembeke: wij zijn de beste makelaar om u te helpen. Bent u nog niet overtuigd? Als we onverwacht toch geen resultaat boeken, hoeft u ook niets te betalen. U heeft dus met andere woorden niets te verliezen!

 

Te koop bord - Sem Vastgoed

 

Maak een vrijblijvende afspraak

Wilt u samenwerken met de beste makelaar in Evergem? Maak dan nu een afspraak door te bellen naar 093575757 of een mail te sturen naar info@semvastgoed.be. Wij zijn zeven dagen op zeven bereikbaar, dus u kunt op een spoedig antwoord rekenen. Ook als u vragen stelt via ons contactformulier hoort u gegarandeerd snel van ons terug. Wacht dus niet langer!