Sem Vastgoed Tot uw dienst
Specialisatie: verkoop van onroerend goed telefoon

 

Immo in Evergem

 

Persoonlijke begeleiding

Kennis van de regio

7/7 bereikbaar

 

Bent u op zoek naar een goed en betrouwbaar immokantoor in de omgeving van Evergem? Dan bent u alvast bij de juiste immo beland. Wij zijn dé specialist in vastgoed in de omgeving. Met onze jarenlange ervaring, kennis van de omgeving en onze persoonlijke aanpak zorgen wij voor de beste dienstverlening. Wij helpen u om uw huis, appartement, hoeve, bedrijfspand, loft, villa, bouwgrond, … te verkopen, aankopen, verhuren of huren voor de beste prijs. Wij zijn dus de vastgoedmakelaar in Evergem die u zoekt!

Heeft u een professionele vastgoedmakelaar nodig?

Contacteer ons

 

Niet zomaar een immo in de omgeving van Evergem

Immokantoren en vastgoedmakelaren zijn er in Evergem genoeg, net zoals er een groot aantal mensen zijn die naar een woonst op zoek zijn of hun woning willen verkopen of verhuren. Hierdoor kan de dienstverlening die u bij een vastgoedmakelaar krijgt soms wat onpersoonlijk aanvoelen. Bij Sem Vastgoed, dragen we persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel: we willen de klant graag tot in de puntjes adviseren en begeleiden op maat van de klant en zijn eigendom zelf. Zo krijgt u waar voor uw geld, zowel wat uw woning betreft als onze service. Niet voor niets durven wij onszelf de beste vastgoedmakelaar van Evergem te noemen.

 

De expert van de regio

Als inwoner van Sleidinge met een immokantoor in Lembeke hebben wij een uitgebreid netwerk en een bijzondere voeling met de streek. Zo kunnen wij de beste prijs voor uw vastgoed bepalen en ervoor zorgen dat uw pand in de streek voldoende publiciteit krijgt. Voor verkoop van een huis in Evergem, Sleidinge en omstreken zijn wij dus de ideale match. Ons werkgebied beperkt zich echter niet enkel daartoe: wij verkopen vastgoed in de volledige omgeving rond Gent. Ook voor hulp bij verhuren kunt u bij ons terecht. Voorbeelden van panden die reeds dankzij onze hulp verhuurd of verkocht zijn vindt u bij onze referenties. Voor alle vastgoed in Evergem en omstreken zit u bij ons immokantoor goed!

 

Te koop bord - Sem Vastgoed

 

Contacteer ons vandaag nog

Wilt u immo in de omgeving van Evergem verkopen? Maak dan nu vrijblijvend een afspraak met onze vastgoedmakelaar via 093575757 of via info@semvastgoed.be. Vragen stellen of een afspraak maken gaat ook via ons contactformulier. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar. Een afspraak kan zowel bij u thuis plaatsvinden als in het aangeboden pand. Wilt u graag huren of kopen in de omgeving van Evergem? Schrijf u dan in voor onze automatische ‘hou me op de hoogte’ dienst. Ons immokantoor helpt u graag aan de woning van uw dromen!